Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kik ezek ? Honnan jöttek ?

Az alább olvasható írást bátran ajánlom elolvasásra és tovább gondolásra. Magam is voltam sorkatona és kaptam hatalmat közel 150 ember felett akikkel, ha harminc, negyven év után véletlenül összefutunk az utcán, derűsen fogunk egymással kezet és örülünk a találkozásnak. A hatalom kezelése nagyban lelki adottság, de az élet egyszeri és nem megismételhető! Még egyszer nyomatékosan ajánlom az alábbi írás elolvasását.

Mert az igazság nem hódol be sem a szemnek, sem a húsnak, sem a vérnek, sem a világ kívánságának, sem a földi vágyaknak, sem a sötétség fejedelmei akaratának. Mert az nem az igazság szolgálata, hanem a gonoszságé.” (Szent Gellért) Report this ad Mt 10,26 ne ergo timueritis eos Videólejátszó 00:17 03:47 „Ne féljetek hát tőlük! Hiszen semmi sincs elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s olyan titok sincs, ami ki ne tudódnék. Amit sötétben mondok nektek, azt mondjátok el fényes nappal, és amit a fületekbe súgnak, azt hirdessétek a háztetőkről!” (Mt 10,26-27)

 

 

 

DÜHÖNGŐ


Kik ezek? Honnan jöttek? Milyen előéletük volt emberileg és szakmailag, mit tettek le az asztalra?

Naponta felmerülő kérdés – mármint kormánykommunikációs szempontból – hogy kicsoda Soros György, ki mozgatja Gyurcsány Ferenc hangszálait, ki finanszírozza a tüntetéseken a seprűnyélre rögzített kartonpapír táblát, ki áll a pedagógusok mögött álló tábla mögött.

Nekem is vannak kérdéseim.

Ki a franc az a Rogán Antal? Tovább megyek: ki az a Lázár, Szijjártó, Orbán, Kövér, Semjén, Varga, Matolcsy, Pintér, Balog, Fazekas, Kovács, Hollik, Harrach, Trócsányi, Deutsch és hasonló figurák? Kik ezek? Honnan jöttek? Milyen előéletük volt emberileg és szakmailag, mit tettek le az asztalra? Például Szijjártó a versenyszféra mely részén bizonyította rátermettségét? Orbán hol alapozta meg azt a szakmai tapasztalatot, élettapasztalatot, hol szerezte meg azt az erkölcsi alapot, ami alkalmassá teszi egy ország vezetésére?

Ezek az emberek megállnák a helyüket valahol, bárhol, megfosztva minden politikai befolyásuktól, kapcsolatrendszerüktől, felhalmozott vagyonuktól? Képesek lennének munkát találni, vállalkozni kizárólag tudásuk és rátermettségük alapján? El tudnák tartani a családjukat? Vagy akár csak önmagukat? A feleségeik képesek lennének vezetni a háztartást? Egyáltalán: a párjuk velük maradna? A gyerekeik tudnának busszal, vagy gyalog iskolába járni?

Ezeknek az enbereknek van bármi tapasztalata, vagy akár csak fogalma is arról, milyen az, amikor valaki munkanélküli lesz, minimálbérből kell megélnie, azt kell mondania a gyerekének, hogy nem telik egy szelet csokira? Ha ilyen tapasztalatuk nincs is (jó lenne, ha senkinek nem lenne), de bérből megélni, adott összeget beosztani képesek lennének? Tudják, mennyibe kerül egy kiló kenyér, egy doboz lázcsillapító, mennyi egy átlagos háztartás kiadása, hol és hogyan kell befizetni egy villanyszámlát, hol kell vásárolni buszjegyet?

Bármennyire hülyének tűnnek ezek a kérdések, nem azok. Egy ország vezető politikusai keressenek jól, ezzel nincsen gond. De ne lehessen politikából élő, ne lehessen kormánytag, de még parlamenti képviselő sem az, akinek semmi tapasztalata nincs a valóságról, aki nem tud semmit arról, hogyan él egy átlagember. Mert ha nincs tisztában a valósággal, csak önmagát képes képviselni, az pedig nem jó.

Amelyik kormánytag, annak felesége, gyereke többet költ, mint a család bevétele, miből és hogyan fedezi ezt? Persze, ez bármely polgár esetében feltehető kérdés, de bármely polgárt meg is kérdez a NAV, szemben a védett potentátokkal.

Ki a túró az a Habony Árpád azon túl, hogy autószerelőnek tanult, de nem végezte el az iskolát, aztán talán leérettségizett és azóta univerzális zseniként tanácsokat ad valakinek, megél valamiből és egyedül meg tud tartani egy újságot a kezében? Miféle kormány az, amelyik rászorul az ő tanácsaira? Pontosabban nem is az a kérdés, hogy önmagában kicsoda Habony, hanem az: miért is akarja titkolni a kormány, vagy a kormány bizonyos tagjai az ő szerepét? Miért nincs szerződése? Kínos a kormányzat számára? Akkor miért van ott?

Miből finanszírozta a CÖF a Fidesz választási kampányában vállalt szerepét?

Milyen pénzekből működik a CÖF?

Kik és milyen forrásokból finanszírozzák a békemeneteket?

Ki hatalmazta fel a kormányt, hogy a maga igényei szerint átírjon társadalmi szerződéseket, például a választási törvényt?

Ki hatalmazta fel a kormányt, hogy átírja, pontosabban megszüntesse az Alkotmányt?

Ki hatalmazta fel a kormányt arra, hogy a társadalom elől elzárjon közérdekű információkat, mint például a földpályázatok, trafikpályázatok, uniós pályázatok, Paks II. esetében tette azt?

Ki hatalmazta fel a kormányt, hogy a társadalom megkérdezése, szakmai szervezetekkel történt egyeztetés nélkül kössön szerződést akár Putyinnal, akár bárki mással az országot politikai, energiapolitikai és gazdasági téren is komolyan érintő ügyekben?

Ki hatalmazta fel Orbán Viktort arra, hogy egyszemélyi vezetőként minden kérdésben a saját feje után menjen?

Ki irányítja a NAV-ot?

Ki irányítja a legfőbb ügyészt?

Ki irányítja a TEK-et?

Ki irányítja a rendőrséget?

Ki irányítja a Magyar Nemzeti Bankot?

Mindezek a szervezetek pontosan kit szolgálnak? Mert hogy nem a társadalmat, az biztos.

A fent felsorolt, de lényegében minden, az országban működő, közpénzből fenntartot szervezetnek az országot, nem pedig a kormányt kellene szolgálnia.

Ki jogosította fel Orbánt, vagy bárki mást, hogy az egész nemzet nevében nyilatkozzon, döntsön olyan ügyekben, amelyek minden polgárt érintenek?

Miért gondolja az Orbán rezsim, hogy nekik csak önmaguk és a híveik érdekét kell képviselniük, miközben ennek költségeit minden polgár fizetni köteles?

Az ilyen kormány önmagát rothasztja szét. A szakmailag és emberileg nulla köztisztviselőkből összebarmolt minisztériumok képtelenek ellátni a feladatukat. Akkor is így van ez, ha a kirúgott szakemberek helyét rokonokkal, sporttársakkal, haverokkal töltik fel. Ők ugyan megbíznak egymásban, de érdemi munkát végezni nem képesek, ez a végtelenségig nem leplezhető. Az ilyen folyamatok ékes példája a dilettáns módon bevezetett megyematrica rendszertől a multiellenes intézkedéseken keresztül a napelemekre kivetett környezetvédelmi díjakig szinte minden kártékony baromság.

Merem állítani, szakpolitikusok helyett kommunikációs szakemberek nyüzsögnek a kormányban. Meddig lehet kommunikációs trükkökkel leplezni a valóságot?

A végletekig lepusztított társadalom önszerveződő képességét hivatott lenullázni a civil szerveződések meghurcolása, a hülye akciótervek végtelen sora, a közpénzből hazudozó nyaloncmédia fenntartása, a mindmáig kontrollálhatatlan internetes közösségek befolyásolására való törekvés. A fizetett firkancok és fizetett kommentelők sokasága sem képes meggátolni azt, hogy önállóan gondolkodó emberek hallassák a hangjukat.

Hazugság azt hirdetni, hogy az utcán tüntetők külföldi bérencek, Putyin a barátunk, a kormány, vagy akár az ország jól teljesít.

Hiába tanulta meg olyan jól a papagájkommandó a ballibsizést, hazaárulózást, attól még nem lesz igaz. Ahogyan tulokság azt állítani, hogy az a demokrácia és a szabadság netovábbja, ha nem hurcolja el a rendőrség azt, aki kimondja, vagy leírja a véleményét.

A dilettáns, mohó kormányzás nem tartható örökké akkor sem, ha végtelen pitiánerséggel párosul. A közéletből kiszorított gondolkodók, az egyetemekről kirúgott szakemberek, a minden létező munkalehetőségből kizárni igyekezett ellenzékiek nem tűnnek el az országból akkor sem, ha ez a kormánynak nagyon kellemes lenne.

Józanul gondolkodó, erkölcsi érzékkel és stabil értékrenddel bíró polgárok voltak, vannak és lesznek. Remélhetőleg egyre többen. A jelenlegi útkeresés le fog csengeni, az önszerveződés hatékonyabban fog működni. Ebbe mostantól kezdve a maga eszközeivel a Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk minden rendelkezésére álló módon be fog szállni. Ha kevés a meglévő eszköz, akkor kibővítjük ezek körét. Mert elegünk van.

Nem lehetséges egy országot izomból irányítani, kirabolni és mindezt megúszni. Hosszú távon biztosan nem. Javaslom a kormánynak, kérdezzen meg erről egy jól fizetett autószerelőt, vagy focistát.

 

___________________________________________________________________

 

Kik ezek? Celebek.
Honnan jöttek? A társadalomból. És igaz rájuk is a népi bölcselet: a leveli béka is olyan mint a mocsár, mert a mocsárból való, azaz ezek az emberek is épp olyanok mint a társadalom maga.. Ezzel szembe kell nézni végre.

Kósa Lajos például a büdös életben nem futhatott volna be ilyen fényes gazdasági és politikai karriert, ha 1990-ben a társadalom legaktívabb tagjai tényleg érdeklődnek a közélet iránt, illetve tudnak egyet mást a demokráciáról.. (Kósa "befutásáról" egy hosszabb, és igaz történetet tudok mesélni, de ez most nem ide tartozik.)

Orbán Viktor soha nem lehetett volna az ország miniszterelnöke, ha a társadalom a köztörvényes bűncselekménynek számító székházügy után a felelősségre vonását követeli, vagy amikor már akkoriban a korai agyhalál tüneteit mutató választói mégis hatalomba juttatták, bojkottálja a kormányt. Mondjuk azzal a kvázi indoklással, hogy bűnözőknek nem engedelmeskedünk..

Rogán Antal ma vélhetően közmunkáért sorakozna, ha a választók nem értékelik túl az üres, és perspektívátlan fecsegést, a taknyos gyerekek politikai ambícióit, ha a politikában akkoriban (a feltűnésekor) mintegy kalibrálható ellenpontként, valódi államférfiak lettek volna jelen, nem olajmaffiózók, és megélhetési élősködők.

És lehet sorolni a konkrét okait annak, hogy kerültek a magyar állam és vagyonának tulajdonosi körébe a Magyarországot a saját birtokuknak, a lakosságot a jobbágyaiknak tekintő újfeudalista bűnbandák.

Általában véve ezek az emberek ma mind mind ismeretlen senkik volnának, ha a társadalomban a közéleti aktivitás nem merült volna ki a végtelenül ostoba "kommunistázásban", vagy a másik tolvajbanda szapulásában..

Általában véve nem kerülhettek volna ezek az emberek a totális hatalom birtokába a média nélkül. Ami valljuk be: a maga ostoba - de sajnos a magyar diplomásokat jellemző - csatlósmentalitásával a politikai vertikum "X"-"Y" tengelyén nézve a felső jobbközépre lőtte be magát a Népszavától a Biharalsóbikaszállási Legénylapig bezárólag. (Ti.: ez a liberális zóna). Ahol és amiért nem képzett, széleskörű tudással bíró újságírók csinálnának lapokat, televíziós műsorokat. Boldogult Peterdi Pál mondta: "aki tud írni, az most ne legyen újságíró". A mester értette az idők szavát. Kevesen értették....

És legtöbben ma már az egészet nem is értik, csak sodródnak a véleményekkel, - vagy azok között - amik a szólás szabadságának kategoriájába eső méltatlankodó csacsogásoknál alig magasabb színvonalon butítják tovább az istenadta népet.

                                             ORBÁNIZMUS

 

 

Úgy gondoljuk, hogy legelsősorban a rendszer leírására, működési okának feltárására van szükség, hiszen látnunk kell, hogy pontosan mi az, amivel szemben fel kell venni a kesztyűt. Mivel a maffiaállamnak nevezett Orbán-rezsim kutatása, leírása, értelmezése mindeddig racionális talajon maradt, az értelmezések nem tudták megtalálni a rezsim kialakulásának és működésének okát. Ha viszont nem tudjuk megtalálni az okokat, nem is tudunk a rezsim ellen védekezni. Nehéz is a rezsimet értelmezni, mert épeszű módon, politikai fogalmakban gondolkodunk, ezért az eddigi értelmezések figyelmen kívül hagyták azt a lehetőséget, hogy a rezsim esetleg nem is épeszű.

Az Orbán-rezsim saját eszmerendszerrel rendelkezik, amelyet saját maguk orbánizmusnak neveznek. Az orbánizmus azt állítja magáról, hogy a spirituális vezetője Orbán Viktor. Spirituális vezetője nem pártnak van, hanem szektának. És valóban: Orbán Viktor inkább látszik szektavezérnek, mint politikusnak, s nem választói vannak, hanem – ahogy azt maga Orbán Viktor mondta róluk – „hívői”. Márpedig a pártoknak nincsenek hívői; hívői a szektáknak vannak.

Meglátták többen is, hogy az orbánizmus valójában egy vallás. Következően az Orbán-rezsimet a vallástudomány fogalomrendszere segítségével kell leírni; a racionalitás világából át kell lépni az irracionalitás világába. Első lépésként azt kell kimondanunk, hogy vallásról van szó, nem pedig politikáról. Azonban nagyot tévednénk, ha az orbánista vallást a keresztény vallás fogalomrendszerével akarnánk leírni. Elég egy Soros-plakátra ránézni, hogy azonnal tudjuk: az orbánizmus nem lehet keresztény. Fogalmilag is kizárt, hogy egy ember nevével fémjelzett „-izmus” keresztény legyen. Mondjuk ki második gondolati lépésként, hogy nem kereszténységről van szó. Tudjuk azt is, hogy az Orbán-rezsim kereszténynek tűnő szavakat használ, a kereszténységre hivatkozik, s felületesen szemlélve olyan, mintha keresztény – politikai fogalommal mondva kereszténydemokrata – lenne. Vagyis egy keresztény-látszatú vallásról van szó. 

Még azt is sokan érzékelték, hogy az orbánizmus olyan, mintha a szektatagok, szektahívek számára Orbán Viktor isten, istenember lenne, vagy legalább király, netán istenkirály. Tudjuk, hogy a kereszténységgel párhuzamosan nagyon régóta létezik az a magát kereszténynek álcázó vallás – helyesebben álvallás –, amelyben egy élő ember ténylegesen Isten. Ha idáig eljutunk, kimondhatjuk: ez az álvallás a keresztény eretnek hermetikus gnoszticizmus, amely ab ovo hazug. Az üldöztetések miatt mindenkoron az álcázásra, a megtévesztésre, a hazugságra épült, s ezért a lételemévé vált a hazudozás. A hívőitől ne is várjuk, hogy valaha is igazat szólnak.

Mivel az orbánizmus alfája és ómegája az állandó harc, a gyűlölet, a jókra és rosszakra való felosztás, meg tudjuk határozni a gnoszticizmus típusát is. A rezsim nem „csupán” maffiaállam, hanem gyűlöletállam: egy gyűlöletvallásra épülő állam. A gnoszticizmus keresztény mezű irányzatai közül egyetlenegy van, amelyik kimondottan gyűlöletvallás: a manicheizmus.

Figyelemmel kell lenni arra is, hogy ez az eretnek gnoszticizmus orbánizmussal kevert, ezért ezt a vallást fidesz-gnózisnak nevezzük.

Az Orbán-rezsimnek nem a célja, hanem „csupán” az eszköze a közvagyon lenyúlása. Az nem olyan egyszerű, hogy csak a kapzsiság miatt lopják el a közvagyont, ugyanis még az sem biztos, hogy a szó szoros értelmében lopnak. A gnózist elért, azaz megistenült gnosztikus mint istenkirály nem is tud lopni, hiszen nincs kitől, mivel látásmódja szerint minden az övé. 

Ugyanígy a megistenült gnosztikus túl van a morál, az erkölcs, az empátia fogalmán, vagyis meg sem érti, hogy mit jelent a bűn, mi fáj embertársának, miért nem szabad lopni, hazudni, másokat megtéveszteni stb. A megistenült gnosztikus szükségképpen amorális lény. Ne is reméljük, hogy megszólal a lelkiismerete, mert az már nincs neki: megölte a gnózis.

Lelkiállapotát a kereszténység elkárhozásnak mondja, az orvostudomány pedig gnosztikus vallási tébolynak, okkult elmebajnak. A gnosztikus megistenülés végeredménye a teljes elborulás, s a gnózis mint elborulás útján lévő gnosztikus szavai, tettei már régen túl vannak a normalitás határán. Mivel a gnosztikus elitkaszthoz nemcsak Orbán Viktor tartozik – bár kétségtelenül ő van az élén –, a gnosztikus vallási téboly tünetei többeknél is tapasztalhatóak, sőt már az országgyűlés is a gnosztikus téboly színhelyévé vált. 

 

Fontos látnunk, hogy nem – helyesebben nem csak – politikai gnoszticizmusról van szó, hanem igazi vallásról. Ha ismerjük ezt a vallást, meg tudjuk fejteni a rezsim szinte minden titkát, s körvonalazódik előttünk a fidesz-gnózis jövőterve is

Tudjuk, hogy amit állítunk, képtelenségnek tűnik a XXI. században, Európa közepén. Bizonyításul az elemzés számos olyan szöveget idéz az Orbán-rezsim prominenseitől, mely szövegek aligha vitathatóan a keresztény eretnek hermetikus gnoszticizmus tanait tartalmazzák, s szintén aligha vitathatóan a gnosztikus vallási téboly jeleit mutatják. Az elemzés nagy terjedelme is elsősorban abból adódik, hogy kormányoldali szövegek tömegének szó szerinti idézésével bizonyítottuk az alaptételeinket; továbbá eredeti nyelvű (főként angol és latin, néhol német és francia) szövegekkel, s azoknak magyar fordításával a gnosztikus szövegazonosságokat. 

Az elemzésünkben feltehetően lehetnek tévedések is – hiszen mi nem istenültünk meg, ilyesformán csak emberek vagyunk –, viszont az alapban sajnos nem tévedtünk. Ezért olyan nagy a baj.  A tanulmány nemcsak az Orbán-rezsim ellenzékének szól, hanem Orbán Viktor ún. „hívői”-nek is: azzal a keresztény reménnyel és nem titkolt céllal, hogy visszasegítse őket a tévútról, amelyre terelték őket. 

De a mi erőfeszítésünk önmagában kevés. A gnoszticizmus már befertőzte a magyar társadalom viszonylag jelentősebb rétegét, beépült már szinte az élet minden területébe. Legfeljebb a kormány váltható le, de a fidesz-gnózis nem, s ha a rezsim háttértartalékaként megmarad, előbb-utóbb újrakezdődik az egész. Magyarországnak segítségre van szüksége, mert ez magától nem fog megoldódni. Attól tartunk, ha a folyamatot nem sikerül leállítani, Magyarország elvész nemcsak a kereszténység, hanem Európa és a kultúrvilág számára is.

Kérjük Jézus Krisztus Egyházát – Urunk varratlan köntösét –, segítsen. Ne engedje, hogy a gnózis beszennyezze a kereszténységet! 

Kérjük a más vallású istenszeretőket, az emberszerető ateistákat, segítsenek. Ne engedjék, hogy a fidesz-gnózis tönkretegye a közös hazát!

Kérjük Európát – ha tetszik: Brüsszelt –, segítsen. Ne támogassa a gnosztikus rezsimet, zárja el a politikai levegőt a rezsim elől, zárja el a pénzcsapot!

Mi úgy látjuk, hogy mindegy: ki népi, ki urbánus, ki keresztény, ki nem. Nekünk mindenképpen van legalább egy közös pontunk mindenkivel, aki kormányellenes: a „pro Libertate”. Biztosak vagyunk abban, hogyha a leírtakat együtt továbbgondoljuk, közösen meg fogjuk találni a megoldást. És abban is, hogy nem tart ez sokáig. Fogjunk össze mindahányan! „Eb ura fakó, Ugocsa non coronat.

És hogy van-e ok félni? Sajnos igen. A gyűlöletvallás gyűlöletállamot teremt – a gyűlölet pedig gyűlölet. Ha megszorítják őket, úgy fognak viselkedni, mint a veszett kutyák: nem néznek se Istent, se embert. Ha csak lehet, el kell kerülni őket, ne menjünk a közelükbe, legyünk nagyon óvatosak! És hogy mi félünk-e? Igen. Hisz még a legbátrabb katona is fél a harcmezőn. Fél, de nem ijed meg, nem rezzen össze, nem szalad el gyáván, s épp a félelem ad neki erőt a bátorságra. A kereszténynek adjon különösen nagy erőt az Úr szava: Mt 10,16-33.

Itt is letöltheti az ingyenes tanulmányt, és szabadon terjesztheti:

https://www.docdroid.net/nF47TFU

https://www.docdroid.net/vDX4R6l

Ha a linkek nem működnének, kérjük, keressen meg bennünket, hogy elküldhessük ímélen. A rezümét itt is letöltheti: 

 ~ https://www.docdroid.net/kcCei5n

S_O_S__Hungaria_rezume.pdf

A Fidesz-gnózis blogon részletesebben is elmondjuk, keressen meg ott is bennünket! Vagy csak kattintson ide! Megtalál bennünket a Facebookon is, a Twitteren is, vagy akár a Google+-on is.

Beszéljük meg, sokan sokra megyünk, együtt győzni fogunk! 

Győződjön meg róla, hogy nem vagyunk provokátorok, nem vagyunk titkos fidesz-ügynökök! Ismerjen meg minket!

Nézzen meg néhány videót – amatőr, mint mi magunk. De ki mondta, hogy az amatőrnek esélye sincs a profi Góliáttal szemben? Legújabb videónk: https://vimeo.com/281714485 vagy:

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________

A fidesz-gnózisról 1. from S.O.S. Hungaria on Vimeo.